ТЪРЖЕСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КРИВОДОЛ

  10.11.2023 10:15  
ТЪРЖЕСТВЕНО ЗАСЕДАНИЕ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ КРИВОДОЛ

Тържественото заседание се състоя в Заседателната зала в сградата на Общинска администрация Криводол в 10:00 ч., като то бе свикано от Областния управител на област Враца г-жа Надя Донкинска.

Своите удостоверения новоизбраните кметове и общински съветници получиха от председателя на Общинска избирателна комисия  Криводол – г-жа Силвия Каменова, и положиха своите подписи на клетвените листи пред заместник Областния управител Николай Николов, чрез които се задължават да работят за благото на гражданите на община Криводол.

Първото заседание на новосформирания Общински съвет бе водено от г-жа Маргарита Кацарска, която е най-възрастният съветник.

 Новоизбраните общински съветници с мнозинство избраха за председател – Валентин Кирилов, който ще ръководи Общинския съвет.

Новоизбрания кмет на Община Криводол г-н Христо Доков получи символа на града за втори мандат и благодари на всички жители на общината за гласуваното му доверие и заяви, че ще продължи да работи за бъдещето и развитието на Община Криводол. 

Очаква се първото редовно заседание на новосформирания местен парламент да се проведе на 30 ноември.